Vacancy: Postdoc

Vacancy: Postdoc

Functieomschrijving
TNO en Radboudumc samen zoeken een postdoc ‘onderzoek effectiviteit van Shantala babymassage in de jeugdgezondheidszorg voor kwetsbare gezinnen in het eerste levensjaar’. De aanstelling geschiedt via het Radboudumc, afdeling Cognitieve Neurowetenschap. De standplaats van de postdoc betreft TNO Child Health, Leiden. Je gaat samen met collega’s (Radboudumc en TNO) en externe partners werken in het door ZonMw gefinancierde project “The Effectiveness of the Infant Massage Intervention “Shantala Babymassage Individueel” for vulnerable families in early life”. De postdoc aanstelling geschiedt voor een periode van 3 jaar, op basis van een 0.6 FTE contract.

Binnen de functie ga je een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren. Je verricht toegepast onderzoek naar de effecten van interventie “Shantala babymassage individueel’ in de jeugdgezondheidszorg, op stress en sensitiviteit van moeders, en de groei en ontwikkeling van baby’s. Het project betreft een samenwerking tussen Radboudumc, TNO, jeugdgezondheidszorg organisaties in Noord- en Zuid-Holland, en de VSD (Vakgroep Shantalamassage Docenten). 

Het project beslaat een aantal onderdelen:
– Voorbereiding: opstellen vragenlijsten, vaststellen procedure voor dataverzameling en ethische toetsing.
– Dataverzameling middels vragenlijsten, registratieformulieren en haarmonsters (t.b.v. cortisolmeting bij moeders), inclusief coördinatie.
– Integreren, ontwikkelen en verspreiden van kennis.

Jij draagt in samenwerking met de andere projectleden zorg voor het opzetten, uitvoeren, analyseren en rapporteren van deze projectonderdelen. Onderdeel hiervan is het beschrijven van de theoretische onderbouwing en onderzoeksresultaten van de Shantala babymassage individueel in de interventiebeschrijving in de interventiedatabank. Je rapporteert de resultaten schriftelijk in de vorm van publicaties in (intern)nationale tijdschriften. Ook verzorg je mondelinge presentaties op (intern)nationale congressen.

Taken en verantwoordelijkheden
– Ontwikkelen en vastleggen onderzoeksprotocol.
– Ontwikkelen en indienen protocol voor (medisch) ethische toetsing.
– Dataverzameling in de praktijk.
– Datamanagement.
– Data coderen en analyseren.
– Schrijven en verspreiden van resultaten in peer-reviewed publicaties in high-impact tijdschrijften.
– Schrijven en verspreiden van resultaten in vaktijdschriften, interventiebeschrijving en populaire uitingen.
– Presentatie van uitkomsten op congressen en symposia.

Profiel
We zoeken een postdoc die gepromoveerd is in de (ortho)pedagogiek, (ontwikkelings)psychologie, psychopathologie, gezondheidswetenschappen of een gerelateerd vakgebied. Daarnaast:
– Ervaring met en passie voor kwantitatief en/of experimenteel onderzoek.
– Ervaring met (toegepast) onderzoek in de babytijd en/of het werkveld van de jeugdgezondheidszorg is een pre.
– Affiniteit met het onderwerp, en je beschikt over goede communicatieve, organisatorische, sociale en zelfmanagement vaardigheden.
– Zelfstandig, nauwkeurig, proactief, gedreven, resultaatgericht en flexibel.
– In staat om te werken in teamverband als ook individueel.
– Je kwaliteiten hebben verder betrekking tot gestructureerde dataverzameling en het verrichten van kwantitatieve analyses in relevante softwarepakketten (SPSS, R, etc.). 
– Beschik je over een (zeer) goede beheersing van de Nederlandse taal.
– Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Graag solliciteren vóór 14 september 2020. De eerste gespreksronde vindt plaats op 22 september. De tweede gespreksronde staat gepland op 8 oktober. Solliciteren kan hier.

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de vacaturehouder. Ook voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met prof. dr. Carolina de Weerth, +31 (0)24 366 50 59 of dr. Mariska Klein Velderman, +31 (0)88 866 60 23. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer naar functie’. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s