We are looking for you!

Als PhD of postdoc voer je een breed scala aan werkzaamheden uit. Je verricht toegepast onderzoek naar de effecten van de introductie van een Perinatal Mental Health Professional (PMHP) in de geboortezorg. Je werkt samen met collega’s en externe partners aan de opbouw en uitvoering van dit project. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Onze verwachting is dat een PMHP’er, die naast de verloskundige/gynaecoloog staat en deze ondersteunt, helpt bij het detecteren van mentale klachten bij zwangeren. Door vervolgens ook deze zwangeren met klachten te helpen, door bijvoorbeeld een aantal gesprekken te voeren of door te verwijzen naar de juiste instantie, verwachten wij het welzijn van zwangeren en kraamvrouwen substantieel te verbeteren.

Het project betreft een samenwerking tussen Radboudumc, Radboud Universiteit, Coöperatie Verloskundigen Nijmegen, Kraamzorg Zuid-Gelderland, en de Jeugd Gezondheidszorg. Het project is gefinancierd door ZonMw en bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Voorbereiding: het nader bepalen van de rol van de PMHP’er (bijv. door middel van gesprekken en focusgroepen met onder meer zwangeren, ouders, en professionals), en het vaststellen van de procedure voor dataverzameling, inclusief ethische toetsing.
  • Het uitoefenen van de rol van PMHP’er.
  • Dataverzameling, inclusief coördinatie, en data-management.
  • Analyseren en publiceren van de resultaten in (inter)nationale tijdschriften.
  • Delen van de kennis, onder andere door mondelinge presentaties op (intern)nationale congressen.

Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen we je sollicitatie vóór 1 februari 2022. We nemen daarna snel contact met je op. De eerste gespreksronde vindt plaats op 4 februari 2022. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt. De tweede gespreksronde vindt plaats op 10 februari 2022.

Contact
Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met prof. dr. Carolina de Weerth, via (024) 366 50 59, of met dr. Roseriet Beijers. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer direct’.

Deze functie kan ingevuld worden door een postdoc of een PhD-student.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s